"Скрепно-духовне": Директор кондитерської фабрики в Москві влаштував стрілянину по людях

В результаті інциденту поранення отримали кілька людей і один чоловік загинув - 31-річний охоронець, який першим спробував зупинити свого керівника.

У Москві директор кондитерської фабрики "Меншовик" Ілля Авер'янов влаштував стрілянину по людях із гвинтівки "Сайга", - повідомляє Telegram-канал Mash, передають Патріоти України.

За деякими даними, чоловік вирішив розстріляти своїх відвідувачів через серйозні борги. Вранці до нього прийшли люди, які вимагали повернення старого боргу, за яким уже навіть почалась цивільна справа. Так, якийсь Шамсутдін Раджабов намагався довести до банкрутства бізнес Авер'янова, проте той вважав це незаконним.

Бізнесмен заявив, що на стрілянину його підштовхнуло рейдерське захоплення його підприємства за підробленими документами і збройний напад конкурентів.

Також стало відомо, що на місці злочину з самого ранку з ним знаходиться сестра Катерина Авер'янова. Саме вона з невідомих причин замкнула приміщення фабрики, що унеможливило доступ туди медиків і правоохоронців.

До місця події, на вулицю Іловайську, стягуються сили, під'їжджають швидкі допомоги, поліція оточила територію "Меншовика", оскільки стрілок продовжує утримувати заручників, а також відмовляється підпускати правоохоронців до поранених.

Серед поранених можуть бути кілька співробітників Служби судових приставів Москви. Зазначається, що за ними і за вищевказаним Раджабовим Авер'янов бігав по всій території фабрики.

Також стало відомо, що крім стрільби по своїх відвідувачах, директор фабрики "Меншовик" відкрив вогонь по перехожих на вулиці з вікна. У поліцію вже звернулися щонайменше 10 осіб, яким довелося ховатися від стрільця.

На місце перестрілки приїхав керівник поліції Москви генерал Баранов.

За інформацією РІА "Новости", поліція поки не проникла всередину будівлі, де ймовірно знаходяться зловмисник і поранені. Більш того, стрілок відмовився звільнити їх із заручників.

Родичі утримуваних приїхали на місце події і чекають за оточенням. Одній з жінок вдалося поговорити з чоловіком. Він підтвердив, що не може залишити приміщення. "Разом зі мною тут ще три людини", - сказав чоловік.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...