"Скрепно-духовне": Гламурний піп з РПЦ пояснив свої "елітні" фото

Російський священик протоієрей РПЦ В'ячеслав Баскаков прокоментував скандальні фото, зроблені ним під час шопінгу в люксових модних будинках.

В'ячеслав Баскаков

У своєму зверненні він визнав, що фото були зроблені їм, і попросив вибачення у всіх, кого "образив і ввів в оману і осуд, і наругу через мене Святої Церкви", передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

"Так, це мої фотографії, їм від року і більше. Тільки не всі речі мені належать - більшість (особливо тапки і велику валізу) - фотографії мої в магазині. Купити це не по кишені ніякому священика. Та й нема чого. Зараз я вважаю такі фотографії дурними, дитячими, навіть гріховними. А в ті дні це було в форматі соціальної мережі - ставити все, що подобається і не гріховно. Намагався бути відкритою людиною. Мене попереджали, але я боровся за цю "свободу", - сказав він.

"Мені дуже соромно, і я несу повну за це відповідальність. Я понесу епітимію, закрию Інстаграм, раз не вмію вести себе скромно і адекватно", - додав Баскаков.

Він також запевнив, що у нього немає "мільйонів" і поскаржився на здоров'я.

"На даний момент велика заборгованість по кредитах через хворобу - невралгія трійчастого нерва. Я нічого в цьому житті не заробив! Це все від моєї мами - і квартира, і многая обстановка. Пишу з лікарні. Мені зараз дуже погано. Слава моя в соромі ... ", - зазначив священик.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...