"Скрепно-духовне": Московський старшокласник прийшов до школи з ножем і погрожує накласти на себе руки

Учень сидить в евакуйованій школі вже понад дві години. З ним почала переговори поліція.

Учень прийшов з ножем в одну зі шкіл в районі Жулебіно на південному сході Москви і погрожує накласти на себе руки. Спочатку погрожував вчителям, зараз погрожує вбити себе. Це 16-річний Данило Горбатенко зі школи №1359, пише у своєму Telegram-каналі Mash, передають Патріоти України.

Зазначається, що вчителі та діти евакуйовані.

Відомо, що учень прийшов до школи о 8:15. Охорона й черговий адміністратор одразу помітили недобре - у хлопчика з-під одягу стирчав довгий ніж. Йому дали пройти в роздягальню, зачинили двері й ізолювали від решти дітей. На місці - ФСБ та дитячий психолог.

"Поки незрозуміло як, але хлопцеві вдалося вийти звідти. Зараз він знаходиться в одному з шкільних приміщень зі скляними дверима. Увійти до нього ніхто не може", - пишуть у Mash.

Однокласники розповіли, що Даня Горбатенко - типовий вовк-одинак, він відлюдний, замкнений. У школу вже приїхала його мама. Вона спробувала увійти в кабінет до сина, але її, як і всіх інших - він не пустив. Став в агресивну позу й погрожував накласти на себе руки. "Даня Горбатенко сидить в евакуйованій школі вже більше двох годин. Кілька хвилин тому з ним почала переговори поліція", - додали в Mash.

"В одному з корпусів школи, де перебуває підліток з ножем, тривають уроки. Учні з 5 по 11 класи навчаються за розкладом, там евакуювали лише початкову школу. Коридор до корпусу, де зачинився Даня - перекрито", - додали журналісти.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...