"Скрепно-духовне": На Росії алкашів та наркоманів лікуватимуть хресною ходою

У Липецьку на Росії цілком серйозно збираються хресною ходою "За тверезість" лікувати від алко- та наркотичної залежності.

"19 травня 2018 року по благословенню Високопреосвященнішого митрополита Липецького і Задонського Никона відбудеться хресний об'їзд "За тверезість!",- йдеться у повідомленні на сайт Липецької митрополії, передають Патріоти України.

Зазначається, що для хресного об'їзду виділено 4 автобуси і під час поїздки ієрей В'ячеслав Колягин "виголошуватиме сугубі прохання про духовне і тілесне зцілення стражденних від недуг пияцтва і наркоманії".

Повідомляється, що захід ініційовано Липецьким православним товариством "Тверезість", "який реалізується в рамках проекту "Живи тверезо!" за підтримки Фонду президентських грантів і грантового конкурсу "Православна ініціатива".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...