Скрепно-духовне: На Росії охоронці ТРЦ зламали хребет дівчинці-підлітку

За словами мами дівчинки, в її доньки закритий перелом поперекового хребця, посттравматичний сколіоз поперекового відділу хребта, виражений больовий і міотонічний синдром. Дівчинка не може сидіти.

Охоронці одного з торгових центрів Новоросійська (РФ) зламали хребець дівчинці-підлітку та вдарили по обличчю її сестру, передають Патріоти України з посиланням на місцеві ЗМІ.

Відзначається, що інцидент стався ще 31 січня, однак про нього стало відомо тільки 4 лютого. Як розповіла мама дівчат Анна Заярнюк, співробітники охорони підійшли до двох 15-річних школярок і попросили їх покинути фудкорт, оскільки вони нічого не замовляли. По дорозі одна з дівчаток побачила свою подругу і відійшла привітатися, а друга залишилася її чекати.

Однак, за словами мами, охоронці почали в грубій формі квапити її і штовхати, через що школярка вдарилася об стіну і ігровий автомат. Підбіглу на крик сестру охоронці вдарили в щелепу кулаком. "Потім їх потягли по сходах на шостий поверх в приміщення охорони. Дівчата чинили опір", - розповіла їхня мати.

Як стверджує глава приватної охоронної фірми Олег Голіков, зазначені підлітки не перший раз привертають увагу зухвалою поведінкою. За його словами, незадовго до інциденту вони брали участь в масовій бійці біля ТЦ, що було зафіксовано камерами спостереження, затримувалися за куріння і мат. У той день, коли вони постраждали, їх попросили покинути фуд-корт через гучний мат і провокаційну поведінку: одна дівчинка рухала меблі, друга голосно кричала посеред ігрової кімнати.

У регіональному відділенні Слідчого комітету повідомили, що за фактом події буде проведена перевірка, матеріали вже запросили у поліції.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...