Скрепно-духовне: Росія намагалася підкупити афонських старців

Російські дипломати, яких днями примусово вислали з Греції, були викриті в підкупі високопоставлених осіб духовенства країни.

Скандальними подробицями про висилку 2 дипломатів РФ поділилося грецьке видання Еkathimerini, передають Патріоти України.

У середу, 11 липня, грянув скандал з висилкою з Греції двох співробітників російського посольства. В якості причини було зазначено втручання у внутрішні справи країни.

Журналісти, посилаючись на високопоставлені джерела, заявили, що мова про справи релігійні. Виявилося, що дипломати намагалися підкупити митрополитів Елладської Православної церкви, а також духовенство гори Афон. Про те, що від них хотіли отримати росіяни, не уточнюється. Не виключено, що хотіли заручитися підтримкою з протидії створення в Україні Єдиної православної помісної церкви.

Крім того, їх ще й викрили у втручанні в грецько-македонський конфлікт. "Спливло" і ім'я одного з висланих дипломатів РФ. Мова про представника посольства РФ в Греції якогось Віктора Яковлєва.

Примітно, що російський МЗС вже вибухнув погрозами на висилку своїх дипломатів з Греції.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...