"Скрепно-духовне": Російський коментатор "забився в екстазі" від масового побоїща дітей на хокейному матчі (відео)

У Росії дитячий хокейний турнір "Уральський виклик-2017" перетворився на справжнє льодове побоїще.

Масова бійка сталася між гравцями команд двома командами "Тюменський Легіон" та "Югра", передають Патріоти України.

Спершу юні хокеїсти зійшлися один з одним в третьому періоді. Коментатор відреагував на те, що відбувається досить емоційно.

"Що там? Пристрасті! Бійка! Бійка у нас на п'ятаку, понеслася бійка. Ніхто не хотів поступатися. Бійка, мочилово! Саме натуральне мочилово! Але ні, розняли хлопців. Пристрасті у нас божевільні", - сказав коментатор.

Однак на цьому пристрасті не вщухли. І після матчу, в якому тюменська команда здобула перемогу з рахунком 5:3, побоїще відновилося з новою силою. Команди пішли "стінка на стінку".

"Ще бійка одна, ще, понеслося! Команда на команду! Мочилово! Саме натуральне мочилово, друзі! Що творять! Рознімати треба! Рознімати їх треба!" - кричав коментатор, ледь не зірвавши голос.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...