Скрепно-духовне: Учитель у РФ гвалтував школярок на турнірах "Що? Де? Коли?"

У російській Казані вчителя історії Айрата Мухарлямова звинуватили в сексуальних домаганнях до школярок.

Педагог возив учениць на турніри інтелектуальної гри «Що? Де? Коли?», а під час поїздок споював дівчат і вимагав «доставити йому задоволення», передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Перевірку щодо педагога почала прокуратура Казані. Її призначили за матеріалами місцевих ЗМІ. Сім колишніх учениць Айрата Мухарлямова розповіли про те, як учитель історії споював їх і роздягав під час турнірів по ЩДК. Дівчата стверджують, що домагався їх учитель протягом 4 років - в 2013-2017 роках. Мухарлямов в той час працював відразу в декількох кращих навчальних закладах столиці Татарстану.
Колишні учениці розповідають, що педагог чіпав їх за груди, засовував їм руки в труси і вимагав зробити мінет. Одна з дівчат згадала, як Мухарлямов стягнув з неї штани і став умовляти «дати хоча б в попу». В якості заохочення педагог пропонував 15-річній школярці блок сигарет, стверджує жертва сексуального домагання.
Сам Айрат Мухарлямов заявив, що ніяких сексуальних домагань під час його поїздок з ученицями на турніри не було. Керівництво шкіл, де працював учитель, запевняє, що скарг на нього не надходило.
Проте, педагога відсторонили від роботи в таборах ЩДК для казанських учнів - як зазначили організатори, через «своєрідні» методи роботи з дітьми.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...