"Скрепно-духовне": Відомий російський бард, сценарист і актор заявив про домагання з боку депутата Держдуми РФ

Семен Слєпаков розповів, що п'ять років тому йому зателефонував депутат Держдуми РФ Леонід Слуцький.

Семен Слєпаков

Російський бард, сценарист і комедійний актор Семен Слєпаков заявив у Facebook, що "теж зазнав домагань" із боку депутата Держдуми РФ Леоніда Слуцького, передають Патріоти України.

"Ця абсолютно реальна історія сталася п'ять років тому. Я сидів на роботі. Пролунав дзвінок. Зі слухавки загуркотів розкотистий бас: "Алло! Семене! Із тобою говорить депутат Державної думи Росії Слуцький!!! Ти маєш негайно з'явитися в Державну думу! Зараз за тобою вишлють автомобіль із мигалкою! Скажи адресу!" "Добре, звичайно, але я зараз працюю... можливо, можна пізніше?" – несміливо запитав я", – розповів актор.

За словами Слєпакова, за ним прислали машину, і він поїхав до Слуцького. "Навіщо я знадобився голові комітету Держдуми у справах СНД? Мене хочуть відправити піднімати гумор в Узбекистані? Мартиросян (шоумен Гарік Мартиросян. – ред.) – вірменський шпигун, і я маю за ним стежити? Треба придумати сатиричні памфлети про Лукашенка (президент Білорусі Олександр Лукашенко. – ред.)? Я губився в здогадах. Поки я губився, мене повезли в Держдуму, провели в приймальню Леоніда Едуардовича і запросили в кабінет. Там усе й сталося..." – написав бард.

Він зазначив, що Слуцький "налетів, як лавина". "Привіт, Семене!" – закричав він і почав мені набридати. Він набридав мені розповідями про те, як літав в Азербайджан до Ільхама Алієва (президент Азербайджану. – ред.), про близьку дружбу з Рамзаном Кадировим (глава Чечні. – ред.), про те, що в будь-яку секунду може зателефонувати Шувалову (перший заступник голови уряду РФ Ігор Шувалов. – ред.), про те, що щойно він отримав смску від Патрушева (секретар Радбезу РФ Микола Патрушев. – ред.)", – згадав Слєпаков.

За його словами, він не розумів, що відбувається. "Якби Леонід Едуардович чіпав мій лобок внутрішньою стороною долоні, я б почувався краще. Принаймні, з'явилася б хоч якась ясність. Хвилин через 40, коли мені вже було розказано, як мляво тисне руку Генрі Кіссінджер (колишній держсекретар США. – ред.), показано спільні фото з Кондолізою Райс (колишній держсекретар США. – ред.) на пілатесі і молочний зуб Саддама Хусейна (глава Іраку. – ред.), Слуцький сказав: "Гаразд, Семене! Годі базікати! Із тобою, звичайно, цікаво, але я – людина зайнята. Перейдімо до справи!" Я хотів кивнути, але не зміг, тому що не розпоряджався своєю головою – її вже сорок хвилин жорстко трахав Леонід Едуардович", – розповів Слєпаков.

Актор повідомив, що насправді Слуцький просив його бути ведучим на дні народження дружини депутата. "Зійшлися на тому, що я шукаю достойного ведучого, бажано, схожого на Урганта (телеведучий Іван Ургант. – ред.), домовляюся з ним про знижку, а також курую проект дистанційно і безкоштовно... Ледве переставляючи ноги, я вийшов із Держдуми. Я йшов і думав: чому, маючи таких фахівців із міжнародної політики, Росія досі не відстояла своїх інтересів зі всіх болючих питань, не увійшла до НАТО, не змусила Америку знищити весь свій ядерний потенціал і взагалі не досягла світового панування? Ця думка мучить мене вже п'ять років. Тому я і вирішив опублікувати цю історію. Раптом вона буде корисною Батьківщині, і Леоніда Едуардовича почнуть застосовувати за його прямим призначенням", – підсумував Слєпаков.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...