Скрепно-духовне: Запорізький митрополит УПЦ МП прокляв главу Новомиколаївської райдержадміністрації

Митрополит Запорізький і Мелітопольський УПЦ МП Лука відомий своїми різкими висловлюваннями і вчинками, що викликають скандали в ЗМІ.

Митрополит Лука

Різке звинувачувальне послання з прокляттями направив в середині січня Володимиру Гряністому, голові Новомиколаївської районної держадміністрації Запорізької області України, митрополит Запорізький і Мелітопольський УПЦ МП Лука,- передають Патріоти України з посиланням на СredoРress.

Митрополит Лука дорікає чиновнику, що той, в порушення Конституції України, схиляє і залякує духовенство УПЦ МП в Новомиколаївському районі, домагаючись його переходу в ПЦУ.

Московський митрополит звинувачує главу райдержадміністрації в зраді Церкви "заради «сочевичної юшки» і подачок від можновладців під впливом безперервного потоку брехні із засобів масової дезінформації". Він називає Володимира Грінястого "морально слабкою людиною, не здатною цінувати свою людську гідність".

Керуючий Запорізькою єпархією УПЦ МП пророкує, що главу адміністрації спіткає "духовна смерть", його рід буде проклято і його нащадків спіткає покарання.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...