Скрепний зашквар: Кремлівські пропаганд*ни влаштували скандал через Бабченка (відео)

Російських пропагандистів розлютила номінація журналіста з РФ Аркадія Бабченка на премію ''Людина року'' за версією журналу Time.

В ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1" розгорілося гаряче обговорення цього моменту, передають Патріоти України.

"Серед [номінантів] абсолютно незбагненним чином опинився не один, а одразу двоє росіян. Це Тетяна Фельгенгауер (головний редактор радіостанції "Ехо Москви", на яку напали з ножем під час ефіру. — ред.) і Аркадій Бабченко. Причому якщо з Тетяною все загалом зрозуміло, гранично причому — постраждала вона від рук божевільного шанувальника, — то друга персона, вибачте на слові, викликає смішки і, напевно, здивування. Це якщо намагатися себе стримувати і ввічливо висловлюватися",— сказала скандальна ведуча передачі Ольга Скабєєва.

Депутат Держдуми Михайло Маркелов, додав, що словосполучення "російський журналіст" не варто застосовувати до Бабченка, бо ця людина нібито зрадила свою країну. "Крім почуття огиди, відрази він нічого не викликає. Нехай він там бовтається в цьому болоті вашому українському", — сказав росіянин.

"Таких людей, як Бабченко, використовують як контрацептиви, а потім викидають — вони не потрібні. Але завжди ось ці хлопці, які сидять там і обговорюють нашу демократію або відсутність нашої демократії, завжди будуть домагатися однієї мети — за рахунок можливостей, через пропаганду, через поливання брудом Росії зробити все можливе, щоб розірвати наше суспільство російське на шматки", — упевнений він.

Сам Бабченко так прокоментував ефір на російському ТБ: "Людиною року варто було б стати хоча б тільки заради цього". Журналіст зазначив, що Михайло Маркелов є братом убитого в центрі Москви російського адвоката, лівого активіста Стаса Маркелова. "До питання про зраду. Справжня насолода", — написав на сторінці у Facebook Бабченко.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...