Скрепи і диво-зброя: Путін ТБ показало "бойовий лазер", зібраний з каналізаційних труб (відео)

В Росії народу можна "втирати" будь-яку дичину з федеральних каналів... До речі, аналогів даної зброї в світі просто немає!

Телебачення РФ показало «бойовий лазер», зібраний з каналізаційних труб, передають Патріоти України.

На 0:44 відео, в якому розповідають про чудо-зброю, ми можемо з подивом побачити якусь установку, зроблену з пластикової каналізаційної труби (навіть прокладка гумова присутня) і трьох оцинкованих камінних димоходів. Після цієї демонстрації член-кореспондент РАН детально розповідає про нові системи лазерної зброї, побудовані на нових фізичних принципах. Страшно навіть уявити яких.

На 0-26 секунді помічений рендерінг - полінувалися довго чекати. В принципі народу можна "втирати" будь-яку дичину з федерального каналу. До речі, аналогів даної зброї в світі просто немає! Установку можна назвати експериментальною або екскрементальною. Труба 110 при прориві буде гірше будь-якого лазера. Для зовнішніх робіт використовують "рижуху".


Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...