Скрепи на Марсі: "Найнауковіший" в уряді Путіна Рогозін зробив контрольний постріл у "всесвіт" "Протону"

У Росії прийнято рішення відмовитися від ракетоносіїв "Протон" через їх украй низьку затребуваність.

"Давно нічого не писав про гібридну космічну галузь наших сусідів. Здебільшого тому, що писати особливо зараз там нема про що, все дуже буденно і депресивно", - пише у своєму блозі Злий Одесит, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Но, на днях, прошла очень интересная информация о не имеющих аналогов в мире ракетах “Протон”.

Так, намедни, Дмитрий Рогозин объявил, что проект ракетоносителей “Протон” закрывают. Имеющиеся заказы будут выполнены, но новые приниматься не будут. То есть, легендарная ракета отправится к звездам не более 6 раз.

И вот, если честно, то как-то совсем не удивлен такому исходу для “Протона”. К примеру, за нынешние полгода “Протон” ни разу не стартовал, поскольку для этих ракет предусмотрен всего один запуск в этом году, который уже дважды переносили. В тоже самое время SpaceX запускает свои ракеты как жаренные пирожки и за первое полугодие компания осуществила уже 11 пусков!

Невостребованность российских ракет, как у иностранных заказчиков, так и внутри РФ ставит непосредственного производителя данных ракет “Центр Хруничева”, на грань выживания и тот уже запрашивает у правительства помощь в размере 30 млрд рублей.

Собственно, мучился “Протон” долго, но Дмитрий Рогозин его мучения облегчил. И вправду, зачем эти “Протоны” если на складах есть ещё предостаточно МБР РС-20В “Сатана”!"

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...