Скрепи шаленіють: "Діячі культури" РФ накинулись на легенду Голлівуду через заяву зупинити державу Путіна

Говорухін назвав Моргана Фрімена "ідіотом" за звинувачення Росії в нападі.

Станіслав Говорухін

Про це на своїй сторінці у Facebook пише Олексій Голобуцький, передають Патріоти України. Далі - мовою оригіналу:

"Как же они любят плеваться вверх со своего дна! 81-летний Говорухин со своими 23-мя фильмами имперско-коммунистического агитпропа (в которых очень любит сам сниматься - актёров тоже считает бездарями по сравнению с собой, великим) - бледная спирохета рядом с 80-летним Фрименом, фильмография которого насчитывает 112 работ (+ 15 фильмов продюссировал + в 2-х выступил режиссёром), большинство которых всемирно известно.

Хотя, конечно, Фримен ни разу не "заслуженный" и тем более не "народный", и не орденоносный от самого Путина. И призы ни в Москве, ни в Выборге, ни в Минске, ни в Ереване, ни в Мурманске ему не присуждали ни разу - даром прожил жизнь, действительно!)) Ну и церковный орден ему никто не вручил в июне в честь 80-летия. Так что Говорухин уверен, что имеет полное право плевать в него."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...