Скрепи тріщать по швах? - На Росії програму Михалкова не пустили в ефір

Телеканал "Росія 24" зняв з ефіру випуск авторської програми режисера Микити Михалкова "Бєсогон".

Судячи з анонсу, випуск присвячений труднощам комунікацій в сучасному світі: "чому чиновники, політики, керівники країни не чують народ, яким керують", - передають Патріоти України з посиланням на "Газета.ru".

"Чому цілі країни не чують один одного, перетворюючи все спілкування в фарс і фальш? Чому конкретні питання, які Росія намагається ставити іншим країнам, розчиняються в загальних розлогих відповідях, які відводять і відволікають від суті, від головного? Кому це вигідно, і що ховається за цією комунікаційної фальшю? чи є у всіх цих взаєминах - як всередині країни, так і зовні - місце моральності? Хто є її носіями, і що є її мірилом?" - сказано в анонсі передачі Михалкова.
Однак на самому телеканалі причин зняття випуску з ефіру не назвали. Раніше режисер стверджував, що представники влади ніколи не чинили впливу на програму. "Це величезна перевага, я б навіть сказав кайф. Ніяка рука Кремля, ні державна політика ніколи не були і не є замовниками нашої програми. Нас шестеро людей, ми сидимо, читаємо, перегортаємо, шукаємо те, що нам цікаво", - говорив Михалков.
Відомий російський блогер Рустем Адагамов в своєму Twitter-акаунті допустив, що Михалков йде в опозицію.

Варто відзначити, що Микита Михалков давно і відкрито підтримує політику Володимира Путіна. Через його висловлювань про анексію Криму і подіях в Україні режисер був внесений СБУ в число персон, яким заборонений в'їзд в нашу країну.

Опублікував: Олег Устименко

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...