Слабка ланка: Сакварелідзе заявив про зраду у партії Саакашвілі

Львівська обласна організація партії "Рух Нових сил" не братиме участі в запланованій раніше зустрічі екс-президента Грузії Михайла Саакашвілі в прикордонному пункті пропуску "Краковець".

Краковець готується до приїзду Саакашвілі

"Не дивлячись на різні вкидання і дезінформацію, яка може поширюватися не тільки недругами, а й членами нашої партії, особливо у Львівській області, про те, що вони відмовляються їхати в Краковець через потенційну небезпеку, небезпеки для чийогось життя, хочу сказати наступне: всі ці заяви - звичайна боягузтво або зрадництво певних осіб, не більше того", - написав у Facebook Екс-заступник генпрокурора України Давид Сакварелідзе, передають Патріоти України.

Про відмову Львівської обласної організації партії "Рух Нових сил" брати участь в зустрічі Саакашвілі заявив в Facebook координатор організації Василь Курій. "Усвідомлюючи всю відповідальність за людей, яких обласна організація партії закликала на мирну акцію і гарантувала їм безпеку, Рада партії Львівської обласної організації "Руху Нових сил" прийняла рішення відмовитися від участі в акції 10 вересня", - повідомив Курій.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...