"Слава Україні!" у далекому В'єтнамі: Хлопець фанатіє від української армії (фото)

Про в’єтнамця Вана Фама поки мало хто знає, проте ця людина захоплює з першого погляду. Річ у тім, що він, хоча й живе далеко від України, для свої косплеїв вибрав образ українського воїна.

Ван Фам (другий ліворуч) демонструє образ українського воїна поряд із іншими косплеєрамиЯк розповів Ван українським журналістам, познайомився він з Україною та війною на сході зовсім випадково, і сталося це під час комп’ютерної онлайн-гри CrossFire, передають Патріоти України з посиланням на 24 канал.

Ван Фам, В'єтнам, косплей, Україна, ЗСУ, Донбас

"Персонажі цієї гри користуються такою зброєю, як AKS-74U (автомат Калашнікова – ред.). Мене вона зацікавила, і вже під час вивчення цього питання з допомогою Google, я дізнався, що її активно використовують на Донбасі як українська армія, так і російські окупанти. Також я знаю, що Україна – це маленька країна, що бореться за свою незалежність від Росії", – каже він.

Населення В’єтнаму становить понад 92 мільйони осіб, а його площа – 331, 2 квадратних кілометра,
натомість населення України, за останніми даними, становить 42,1 мільйона осіб (не враховувалися окуповані території), а площа включно з окупованими територіями – 603,6 квадратних кілометра.

Також молодий чоловік розповів про своє захоплення косплеєм і те, що він здебільшого обирає образи солдатів. За його словами, він зазвичай користується екіпіруванням, яке носять українські волонтери, оскільки за ціною для нього воно є досить прийнятним. Що стосується камуфляжної форми, то це репліка (точна копія) таких маскувальних малюнків, як MultiCam, Disruptive Pattern Material (DPM) і Flecktarn. Її виробляє Тайланд.

Що таке косплей? Це один із видів перфомансу, що полягає у переодяганні в костюми та відображенні характеру, пластики тіла та міміки персонажів комп'ютерних ігор, кінематографу, літератури, коміксів тощо. Здебільшого це захоплення включає в себе виготовлення костюму та елементів атрибутики обраного персонажа.

"Більш того, мене цікавлять не лише збройні сили, а і будь-які волонтерські організації, що власними силами боряться проти Росії. Звісно, Україна демонструє неабиякі зусилля щодо цього. Ви, хлопці, не демонструєте жодних проявів страху у боротьбі з агресивним гігантом, що захоплює вашу країну", – підкреслив Ван Фам.

Зауважимо, що таке захоплення в’єтнамця не залишилось без уваги декого з українських політиків, про що вони йому написали у Facebook. Але на цьому їхнє спілкування завершилося. Щодо когось з українських посадовців, або, до прикладу, посла України у В’єтнамі, Ван скромно відповідає: "Я – не така велика людина, аби моя особа цікавила когось з таких високопосадовців, як посла".

Допомагає Вану у його захопленні й журналіст 24 каналу Олексій Годзенко. Зокрема, нещодавно він відправив в’єтнамцю шеврони підрозділів Збройних Сил України.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...