"Слонячі ноги": Мережу шокував новий модний тренд (фото)

Нові жіночі чоботи-ботфорти на високих підборах, створені спільно з брендом Ugg.

Дизайнери французького бренду Y/Project, недавно вразили мережу новими чобітьми уггамі-ботфортами, які представили в рамках паризького Тижня моди. Нові жіночі чоботи-ботфорти на високих підборах, створені спільно з брендом Ugg, передають Патріоти України з посиланням на thesun.

Щоправда, прийняли модну новинку не тепліше попередньої. Дизайнери бренду запропонували комбінувати уггі на шпильці з шкіряними куртками, широкими блузами з шифону з драпіруванням і жакетами-oversize. При цьому вільні халяви чобіт можна піднімати до стегна, або загортати хутром назовні.

У дискусіях про новий тренд ботфорти на шпильках назвали "слонячими ногами" і "неподобством".

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...