В м'якоті хурми міститься удвічі більше харчових волокон і корисних мікроелементів, ніж у яблуках.
Хурма корисна тим, у кого барахлить шлунок і кишечник. В її м'якоті міститься удвічі більше харчових волокон і корисних мікроелементів, ніж у яблуках. Це хороший спосіб налагодити роботу кишечника, кажуть фахівці, передають
Патріоти України.
До складу хурми входять вітаміни Р і С, які зміцнюють судини і допомагають стабілізувати тиск. Хурма, до речі, особливо потрібна в харчуванні людей, які страждають від гіпертонії.
Крім того, в хурмі присутні багато антиоксидантів, які сприяють продовженню молодості шкіри, захищають її від зморшок, а також підвищують імунітет в організмі. Одним з таких є вітамін А, відомий своєю здатністю підвищувати захист від раку.
До того ж хурма - це ефективний тонізуючий засіб, який допомагає швидко впоратися з дратівливістю, знімає втому і підвищує працездатність.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...