Смачна заготовка на зиму: Кабачки по-корейськи

Основною відмінністю заготівлі кабачків від інших овочів є те, що лише кабачки потребують попередньої теплової обробки. Однак шкоду, що наноситься вітамінам тепловою обробкою, можна знизити, стерилізуючи продукт безпосередньо в банці.

Любиш побалувати себе гострими стравами? Дізнайся, як готувати кабачки по-корейськи на зиму, і цей рецепт ще не раз допоможе тобі, передають Патріоти України.

Основною відмінністю заготівлі кабачків від інших овочів є те, що лише кабачки потребують попередньої теплової обробки. Інакше вони просто не зможуть прожити достатньо, щоб допомогти тобі з об'ємом споживаних вітамінів взимку і ранньою весною. Без теплової обробки кабачки по-корейськи на зиму не приготуєш.

Однак шкоду, що наноситься вітамінам тепловою обробкою, можна знизити, стерилізуючи продукт безпосередньо в банці. Тоді з овочів не випарюється ні краплі накопиченої користі.

Завдяки використанню природних консервантів, які не шкодять твоєму організму в помірній кількості, і застосуванню методу закритою стерилізації, користь овочів не врачається, а довговічність закруток збільшується щонайменше вдвічі.

Кабачки по-корейськи на зиму.

Необхідні інгредієнти:

  • Кабачки - 3 кг,
  • Морква – 0,5 кг,
  • Цибуля ріпчаста – 0,5 кг,
  • Перець болгарський - 400-500 г,
  • Часник - 150 грамів,
  • Цукор (пісок) - 1 стакан,
  • Олія - 1 стакан,
  • Оцет столовий - 1 ст,
  • Сіль - 2 столові ложки,
  • Спеції - за смаком, бажано - набір для приготування корейської моркви.

Процес приготування кабачків по-корейськи:

  1. Підготуй все необхідне для готування. Всі овочі - помий, почисти цибулю і моркву. З кабачків бажано зчистити шкірку. Після цього всі овочі потрібно подрібнити, нарізавши їх соломкою (або натерши на спеціальній тертці для моркви по-корейськи). Ніж для такої тонкою нарізки повинен бути дуже гострим. Часник подрібни за допомогою звичайної давилки.
  2. Склади отримані овочі соломкою в об'ємисту тару і залий маринадом. Перемішай масу так, щоб маринад проник усюди, і залиш отриманий салат на три-чотири години - щоб настоявся.
  3. Повкладай кабачки по-корейськи в банки і простерилизуй їх. Для півлітрових заготовок вистачить п'ятнадцяти хвилин теплової обробки, для об'єму в 0,7 літра цей час збільшується до третини години.
  4. Дай охолонути закруткам. Для цього постав їх у темне, але тепле місце, замотавши у вовняну ковдру або пару махрових рушників. Остигати вони повинні повільно, до кімнатної температури, після чого їх необхідно переселити в льох або в холодильник.
Джерело: lady.tochka.net
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...