Кухар-кондитер Карін Пфеіфф-Бошек із Німеччини створює для своїх пирогів нестандартний декор. З тіста жінка вирізує квіти, сердечка й сніжинки, плете коси й решітки. Усім цим і прикрашає свою випічку, передають Патріоти України з посиланням на Washington Post.
"Я ставлюсь до тіста, як скульптор до мармуру", — каже Карін.
Працюючи з тістом, жінка використовує спеціальні формочки для печива й набір скальпелів. Любить експериментувати з кольорами. Зокрема, випікає пироги з фіолетового тіста. Необхідного кольору надає їм за допомогою чорничного соку. Гри кольорів досягає й за рахунок використання різнокольорових фруктів.
Начинку для своїх пирогів Карін готує різноманітну. Найчастіше використовує персики, малину, журавлину, чорницю, яблука, полуницю, вишню й шоколад. Щоб тісто добре різалось, жінка тримає його протягом 10-15 хвилин у морозилці. У холод масу ставить уже розкатаною й укладеною на металевий диск.
На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...
Провідна або поминальна неділя, проводи, провідки, гробки, опроводи, радониця, дарна неділя, радниця, Томина неділя – все це назви однієї і тої ж традиції – згадувати душі померлих в першій після Великодня недільний день. Провідна неділя 2025 року у хр...