Смачне мистецтво: Кондитер показала апетитні пироги з незвичайним декором (фото)

Пироги Карін оцінила навіть знаменита Марта Стюарт. За словами визнаного експерта з домоведення, жінці вдалося перетворити покриття для пирога у витвір мистецтва.

Кухар-кондитер Карін Пфеіфф-Бошек із Німеччини створює для своїх пирогів нестандартний декор. З тіста жінка вирізує квіти, сердечка й сніжинки, плете коси й решітки. Усім цим і прикрашає свою випічку, передають Патріоти України з посиланням на Washington Post.

"Я ставлюсь до тіста, як скульптор до мармуру", — каже Карін.

Працюючи з тістом, жінка використовує спеціальні формочки для печива й набір скальпелів. Любить експериментувати з кольорами. Зокрема, випікає пироги з фіолетового тіста. Необхідного кольору надає їм за допомогою чорничного соку. Гри кольорів досягає й за рахунок використання різнокольорових фруктів.

Начинку для своїх пирогів Карін готує різноманітну. Найчастіше використовує персики, малину, журавлину, чорницю, яблука, полуницю, вишню й шоколад. Щоб тісто добре різалось, жінка тримає його протягом 10-15 хвилин у морозилці. У холод масу ставить уже розкатаною й укладеною на металевий диск.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...