Смерть безхатченка під стінами лікарні в Києві: У Нацполіції зробили важливу заяву по результатам експертизи (відео)

Правоохоронці збираються закрити кримінальне провадження.

Поліція не виявила ознак злочину у справі про смерті безхатченка під стінами київської лікарні. Кримінальне провадження мають намір закрити, передають Патріоти України з посиланням на ТСН.

"Вже проведеним розкриттям тіла встановлено, що причина смерті – переохолодження, тому кримінального характеру в даному подію немає. Някої медичної допомоги зазначена особа не потребувала", - розповів керівник слідчого відділу Деснянського управління поліції Києва Роман Трьомсин. Особу бездомного все ще не встановлена. Йому було близько 45 років. Чоловік помер недалеко від відділення лікарні швидкої медичної допомоги.

"Цей технічний або будівельний закуток, на жаль, не дав можливість вчасно помітити людину", - зазначив заступник головного лікарі Олександр Бережний.

"Ви бачите наш контингент. Ви бачите, що тут зараз є безпритульні та їм надається допомога. У лікарню дійсно привозять дуже багато бомжів, їм нікуди йти. І вони просто залишаються на території лікарні. Це дуже велика проблема", - говорить голова громадської наглядової ради медичного закладу Анатолій Велімовський.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...