Смерть на порозі лікарні: Два роки розслідування і відсутність результату (відео)

В місті Умань Черкаської області вже два роки не можуть знайти винних у смерті 66-річного Олександра Огороднікова під стінами лікарні.

Про це йдеться в сюжеті ТСН, передають Патріоти України.

Як відомо, чоловік помер від серцевого нападу, який стався біля Уманської районної лікарні. Але ніхто з медперсоналу так і не намагався допомогти Олександру, хоча небайдужі люди просили про це не менше 20 хвилин.

Син загиблого Сергій уже два роки оббиває пороги всіх інстанцій у пошуках винних.

Як відомо, кримінальне провадження за фактом смерті Олександра відкрили за статтею про вбивство. Поки доказів не знайшли, справу навіть хотіли закрити.

"Це кримінальне провадження було відновлено згідно з рішенням апеляційного суду Черкаської області, і слідчим перекваліфіковано – ненадання медичної допомоги медичним працівником", – розповів старший слідчий Руслан Гуменюк.

За словами заступника керівника місцевої прокуратури Сергія Манчинського, справу розглядали вже три слідчі.

"Це вже третій слідчий у справі. Щодо попереднього родичі загиблого вимагають службового розслідування. "Не можу сказати, що запоров справу... Родичі Огороднікова вважають, що слідчий необ'єктивний чи зацікавлений. Щоб не було ніяких нарікань, був змінений слідчий. Медсестра, яка була на чергуванні, не могла залишити свій пост, як під час слідства встановлено", – пояснив він.

Як розповіла Олена, дружина загиблого Олександра, чоловік ніколи не скаржився на здоров’я і завжди був активним.

Окрім цього, вона розповіла, що Олександр був пілотом МІГ-21, займався фехтуванням, вивчав карате на Кубі, де прожив три роки. Чоловік активно займався спортом, стрибав із парашутом і ніколи не скаржився на здоров'я.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...