Смертельна ДТП на Херсонщині: Загинуло багато людей (фото)

Поліція встановлює всі обставини і причини ДТП.​

У середу, 19 грудня, в Херсонській області сталася ДТП, в якому зіткнулися два мікроавтобуси. В результаті аварії 5 людей загинули, ще один з травмами госпіталізований до районної лікарні, передають Патріоти України з посиланням на поліцію області.

ДТП сталася близько 13:00 в Олешківському районі на виїзді з населеного пункту Раденськ.Як встановили поліцейські на місці події, 49-річний водій автомобіля «Рено Трафік», рухаючись в напрямку села Великі Копані, не врахував дорожньої обстановки, не впорався з керуванням, в результаті чого виїхав на зустрічну смугу, де скоїв зіткнення з автомобілем «УАЗ» , який рухався назустріч.В результаті зіткнення водій та 2 пасажири автомобіля «Рено», а також 58-річний водій іншого транспортного засобу загинули на місці події. Два пасажири «УАЗа» з тілесними ушкодженнями були госпіталізовані в Олешківську районну лікарню, де один з них від отриманих травм помер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...