Смертельна ДТП на Миколаївщині: Потяг Інтерсіті протаранив на переїзді легковик

Унаслідок зіткнення потяга та автомобіля загинули двоє людей.

У вівторок, 25 вересня, у Миколаївській області пасажирський швидкісний потяг Інтерсіті протаранив легковий автомобіль, у результаті двоє осіб загинули. Як повідомили у місцевій поліції, інцидент стався на регульованому залізничному переїзді поблизу села Лоцкіне Баштанського району, передають Патріоти України.

За попередніми даними, автомобіль ЗАЗ-110307 проїжджав через залізничні колії під працюючі попереджувальні сигнали семафора, коли в нього врізався потяг Інтерсіті сполученням Херсон-Київ.

У результаті ДТП загинули 46-річний водій та 36-річний пасажир автомобіля.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 286 КК України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Як австрійці господарювали в українському селищі під час Першої світової (фото)

неділя, 23 червень 2024, 22:55

На знімках зображені солдати та місцеві мешканці. Фото зберігаються у Австрійському державному архів. Журналісти пропонують переглянути світлини селища Перегінське - тепер Рожнятівський район Івано-Франківської області, передають Патріоти України. Вони...

Трійця: Легке меню до святкового столу (фото, відео)

неділя, 23 червень 2024, 5:40

На свято можна приготувати прості страви, які не вдарять по фігурі. У неділю, 23 червня, цьогоріч відзначатиметься Трійця – 50-й день після Великодня (Воскресіння Христове). Традиційно меню на Паску жирне, у ньому багато м'ясних страв, оскільки до свя...