Смертельна ДТП на Закарпатті: Автомобіль на повному ходу в'їхав у натовп

У місті Виноградів Закарпатської області місцевий житель, намагаючись убити свою сестру, навмисно в'їхав у натовп людей. У результаті жінка загинула, ще четверо людей отримали травми.

Інцидент стався на вулиці Космонавтів, інформує прес-служба поліції Закарпаття, передають Патріоти України.

"Співробітники Виноградівського відділення поліції за фактом умисного наїзду автомобілем марки "Mitsubishi Lancer" на п'ятьох місцевих жителів проводять слідство", — йдеться в повідомленні.

Як з'ясували співробітники правоохоронних органів, 35-річний водій скоїв такий вчинок через особисту неприязнь до сестри. 34-річна жінка загинула в реанімації. Четверо місцевих жителів — співмешканець загиблої і сусіди — після зіткнення з машиною отримали тілесні ушкодження середнього та легкого ступенів важкості.

Правоохоронці відкрили справу за фактом умисного вбивства (частина 1 статті 115) і порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілим тілесні ушкодження (частина 1 статті 286) Кримінального кодексу України.

Відзначається, що водієві обрали запобіжний захід у вигляді утримання під вартою з правом внесення застави. Після внесення вказаної суми чоловіка відпустили з-під варти додому.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...