Смертельна ДТП у Одесі: У мережу потрапило відео з камер спостереження

На відео видно двох людей, збитих водієм BMW.

У мережі з'явилося відео з камер спостереження, на якому зафіксовано момент смертельної ДТП в Одесі, коли BMW влетіло на зупинку транспорту, передають Патріоти України.

На відео видно, як на зупинці й перед пішохідним переходом стоять люди. Потім з'являється BMW й на величезній швидкості збиває пішоходів.


Водій BMW раніше уже потрапляв у схоже ДТП - весною 2017 року на Південній залізниці в Одесі він влетів у зупинку громадського транспорту у результаті зіткнення з Toyota Yaris. "Але, на щастя, на зупинці не було людей. У результаті пошкодженими виявилися лише трансопртні засоби", - заявили у поліції.

"Його BMW мчав зі швидкістю близько 200 км/год, хоча в поліцейському протоколі зазначено, що швидкість авто не перевищувала 60 км/год. Назустріч порушнику тоді пішли і в Суворовському районному суді, закривши справу про адміністративне правопорушення суто з формальних підстав - у зв'язку із закінченням на момент розгляду справи терміну накладення адміністративного стягнення", - розповіли у відомстві.

"Водій-порушник залишився безкарним і продовжував систематично порушувати правила дорожнього руху, більше того, постійно брав участь у нелегальних автоперегонах вулицями Одеси", - наголосили у поліції.

Нагадаємо, 8 вересня внаслідок ДТП, що сталася в Одесі, загинули 55-річна жінка та 52-річний чоловік, пасажир BMW - 20-річна дівчина, а також 30-річна жінка та курсант, які стояли на узбіччі, зазнали травм. Ще один пішохід перебуває у тяжкому стані в лікарні, його особу наразі не встановлено.

Прокуратура Одеської області повідомила про підозру водію BMW за підозрою у порушенні правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель людей.

Джерело: Думская
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...