Смертельна ДТП у столиці: Серед постраждалих - немовля (фото, відео)

У Києві на проспекті Лобановського ввечері, 28 липня, відбулося смертельне зіткнення автомобілів Audi і Hyundai, в одному з яких була маленька дитина.

Про це повідомляє "Київ оперативний", передають Патріоти України.

Водій Audi пояснив, що спочатку автомобіль Hyundai рухався з ним у попутному напрямку. Потім Hyundai виїхав на зустрічну смугу, де його розвернуло і викинуло прямо перед Audi, від удару перекинувши на дах.

"За іншою версією, автомобіль Hyundai рухався з боку проспекту Науки і раптово вилетів на зустрічну смугу. У автомобіля Hyundai повністю "лиса" гума", - наголошується в повідомленні.

Водій перекинутого авто одразу ж помер на місці аварії. Водій Audi отримав перелом ноги, його дружина – травми та синці, їх чотиримісячній дитині двічі проводили реанімацію. Її стан лікарі оцінюють як дуже важкий.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...