Смертельна пожежа на газопроводі в Сумах (фото, відео)

Увечері 21 вересня в районі села Баранівка, на околиці Сум, сталася масштабна аварія на газорозподільній мережі високого тиску: поруч з місцем пожежі було виявлено тіло 73-річного пенсіонера.

Про це повідомляє прес-служба поліції Сумської області, передають Патріоти України.

Перше повідомлення, про те що горить нафтопровід, надійшло в чергову частину поліції ще вчора, о 18:43. На місце події виїхали керівництво ГУНП, міського відділу поліції та слідчо-оперативна група. На той момент там вже працювали фахівці газової служби та пожежники. "Тому одразу оглянути місце події працівникам поліції не вдалося. Стовп вогню сягав 10 метрів", - пояснили в поліції.

Близько 4 ранку в поліцію надійшло повідомлення, що в будинку, неподалік від місця події, знайшли обгорілий труп чоловіка. Ним виявився 73-річний пенсіонер. У минулому чоловік працював газозварювальником.

У поліції подію кваліфікували за ст. 115 "Умисне вбивство" (з позначкою "нещасний випадок") та ст. 292. ч. 1 КК України "Пошкодження або руйнування магістральних нафто-, газо - та нафтопродуктопроводів, що призвело до порушення нормальної роботи зазначених трубопроводів або створило небезпеку для життя людей". На місці події тривають подальші слідчі дії.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...