"Смішно й абсурдно, коли Мішу - першого ворога Путіна - обвинувачують у зв'язках з РФ і називають агентом", - Хатія Деканоїдзе

Екс-керівник Нацполіції України Хатія Деканоїдзе заявила, що екс-президент Грузії Михайло Саакашвілі "витягнув країну з пащі звіра" і став найбільшим ворогом президента РФ Володимира Путіна.

Хатія Деканоїдзе

Про це Деканоїдзе написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

Вона розповіла, що їй було 23 роки, коли вона почала працювати в уряді Грузії під час президентства Саакашвілі.

"Міші було 36. І він став президентом країни, яку всі називали Failed State, і не думали, що можна цю країну підняти й витягнути з болота. Але він зробив. Грузія стала успішною: наша поліція, доми юстиції, сервісні послуги, боротьба з криміналом, держсектор без корупції, економіка, туризм і приватний сектор. Усе це було там, де я народилася і де він був президентом", – написала Деканоїдзе.

Політик нагадала, що потім була війна Грузії з Росією.

"Путін ненавидів Мішу більше за всіх. Так, Міша витягнув крихітну Грузію з пащі звіра і став його найбільшим ворогом. Нас усіх називали "поколінням Міші". І ми цим пишалися, пишалися на зло Путіну, на зло нашим ворогам", – розповіла екс-голова Нацполіції.

За її словами, зараз "боляче", коли в Україні "атака йде на всіх, хто проти, хто не погоджується, хто не підкоряється і критикує".

"Коли порушують права людини, не слухають партнерів і роблять усе не для народу, а для себе. Смішно й абсурдно, коли Мішу – першого ворога Путіна – обвинувачують у зв'язках з РФ і називають агентом. Ці дії влади є трагічними для великої країни і для народу, який надихав усіх боротися за волю, за гідність. Політичне правосуддя не триває довго. Правда завжди перемагає. Так, у Грузії нас називають "поколінням Міші". Ми ненавидимо Путіна, ми ненавидимо корупцію, ми пишаємося тим, що були і залишаємося його соратниками. Гноблять, створюють абсурдні обвинувачення, виганяють, тиснуть, стежать, продають, але... Вікінги говорили: "Its better to stand and fight, if you run you'll only die tired" ("Краще стати і битися. Якщо тікати, просто помреш стомленим")", – заявила Деканоїдзе.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...