Сміттєвий бунт: На Росії жителі Підмосков'я блокують сміттєвозам доступ до звалищ (фото)

У Московській області у селищі Первомайський неподалік від міста Коломна місцеві жителі перекрили доступ до до сміттєзвалища "Воловичі".

Про це повідомив у Facebook російський опозиційний політик, колишній депутат Держдуми РФ Дмитро Гудков, передають Патріоти України. "Жителі перекрили дорогу сміттєвозам до звалища "Воловичі"... Не тільки Волоколамськ", – зазначив він.

Політик підкреслив, що проблема зі сміттям є в усьому Підмосков'ї. "Скрізь, де є полігон, – це під Коломною, де у мене будинок. Почнеться літо, прикриють "Ядрово" – і вдарить уже там. Або в Гагаріні (це три години від Москви). Або ще десь, бо ні на які серйозні дії ця влада не здатна: ми бачили це багато разів. Створювати проблеми вона може. Вирішувати – ні", – розповів Гудков.

21 березня на сміттєвому полігоні "Ядрово" поблизу російського Волоколамська стався викид сірководню. У місцевому управлінні освіти із цим інцидентом пов'язали отруєння трьох десятків учнів місцевої школи №2. Глава Волоколамська Петро Лазарєв заявив, що ситуація у місті "дуже важка". У Волоколамську спалахнули акції протесту у зв'язку з тим, що трапилося. Губернатора Московської області Андрія Воробйова і главу Волоколамського району Євгена Гаврилова, які приїхали провідати дітей у лікарні, зустріло понад сотню жителів міста. Вони оточили губернатора, вигукуючи "Ганьба" і "Вбивця", та вимагали піти у відставку. Діти закидали чиновників сніжками.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...