Смоленська катастрофа: Експерти з'ясували, що наспраді трапилося з літаком Качинського

Руйнування лівого крила літака Ту-154М Леха Качинського, що розбився у небі над Смоленськом, почалося до зіткнення з деревом і має ознаки вибуху.

Про це йдеться у заяві польської комісії, яка займається повторним розслідуванням Смоленської катастрофи, передають Патріоти України з посиланням на Польське радіо.

Позиція щодо термінів і основних причин руйнування лівого крила Ту-154М була узгоджена 25 липня 2016 року.

– Руйнування лівого крила Ту-154М не розпочалося внаслідок зіткнення з березою на ділянці Бодіна. Розпадання крила почалося до зіткнення з березою, – йдеться у повідомленні.

Крім того, в заяві наголошується, що “численні руйнування лівого крила Ту-154М мають ознаки вибуху”.

Нагадаємо, літак Ту-154, на борту якого був президент Польщі Лех Качинський, розбився 10 квітня 2010 року під Смоленськом. В авіакатастрофі загинуло 96 осіб.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...