"Сніжний ком" Атлантичної солідарності: Кількість держав, готових вислати російських дипломатів, невпинно зростає. Названа дата

США та до 20 європейських країн готуються вислати російських дипломатів після звинувачення керівництва РФ у отруєнні колишнього співробітника ГРУ Сергія Скрипаля та його доньки.

Про це повідомляє видання The Time, передають Патріоти України. За даними видання, комплексні заходи країн розпочнуться 26 березня після того як із Росії відкличуть посла Європейського союзу.

Раніше телеканал CNN повідомив, що Рада з національної безпеки США рекомендувала президенту Дональду Трампу вислати з країни російських дипломатів після отруєння в Великій Британії колишнього працівника ГРУ Сергія Скрипаля.

Нагадаємо, що Міністерство закордонних справ РФ оголосило персонами нон грата 23 британських дипломатів, а також наказало припинити діяльність Британської ради в зв'язку з неврегульованістю її діяльності. Ці заходи були прийняті у відповідь на висилку російських дипломатів з Великої Британії в зв'язку з застосуванням хімічної зброї в британському Солсбері. Лондон вважає, що за отруєнням токсичною речовиною Новачок колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його дочки Юлії стоїть Москва.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...