Собчак йде в президенти (відео)

Російська телеведуча Ксенія Собчак оголосила про рішення брати участь у виборах президента Росії в 2018 році.

Ксенія Собчак

Про це вона повідомила в листі, який отримала газета «Ведомости», передають Патріоти України.

«Я Ксения Собчак, мне 36 лет, всю свою жизнь я живу и работаю в России, и мне не все равно, какой станет моя страна. Я ответственно отношусь к любым действиям на общественном поприще, и, осознав все риски и невероятные сложности такой задачи, я решила, что мое участие в президентских выборах действительно может быть шагом на пути к столь необходимым нашей стране преобразованиям», — написала вона.

У вересні ЗМІ писали, що в адміністрації президента РФ думають про те, щоб виставити жінку як «спаринг-партнера головного кандидата в президенти». Ідеальним кандидатом близькі до адміністрації джерела називали Собчак. Пізніше ряд ЗМІ, в тому числі «Російська служба Бі-бі-сі», повідомив, що вона вже підшукує керівника передвиборного штабу, але поки без особливих успіхів.

Спочатку телеведуча заперечувала цю інформацію, але після того, як 21 вересня на своєму YouTube-каналі опозиціонер Олексій Навальний заявив, що Собчак вирішила брати участь в «огидній грі під назвою «давайте притягнемо на вибори ліберальне посміховисько», а також охарактеризував її право-ліберальні погляди як людожерські, вона звинуватила його в лицемірстві і вождізмі.

В інтерв'ю журналу Glamour Собчак заявила, що її минуле в шоу-бізнесі допоможе їй у боротьбі за президентський пост.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...