Собчак хоче отримати сцену і є авантюристкою, - Латиніна

Ксенія Собчак на виборах президента Росії буде "дівчинкою для биття" і потрібна Кремлю як альтернатива опозиціонерові Олексію Навальному.

Юлія Латиніна

Головною і єдиною претензією щодо висунення у президенти журналістки Ксенії Собчак є попереднє погодження цього з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це в ефірі радіостанції "Эхо Москвы" заявила російський публіцист Юлія Латиніна, передають Патріоти України.

"Якось мені важко уявити собі Олексія Навального, який погоджує участь у президентських виборах із Володимиром Володимировичем... Тобто Ксенія Собчак буде на цих виборах спойлером, і причому не Путіна, а Навального. І знаєте, яку вона гратиме роль? Ось, у нас є така професія "іноземні політологи і журналісти в ток-шоу на державних телеканалах" типу Майкла Бома, люди, які грають роль хлопчиків, ну, в цьому разі – дівчинки для биття", – заявила публіцист.

Вона зазначила, що російські державні телеканали тримають таких політологів на контракті.

"Вони отримують непогані гроші за те, що виступають у патріотичних ток-шоу. А водночас що важливо? Цим людям не потрібно брехати, грати в піддавки або зраджувати власним переконанням – якраз навпаки: їм треба бути самими собою. Наприклад, Бом – це людина, яка має абсолютно нормальні переконання, говорить абсолютно здорові речі. От, має вигляд розумного американця. Гравець же справжній, просто грає він із шулерами і шулери, звичайно, заздалегідь знають, що вони виграють", – пояснила журналістка.

На її думку, для Собчак Кремль відвів схожу роль, хоча сама журналістка вирішила балотуватися, тому що хоче отримати сцену і є авантюристкою.

"Бути кандидатом в президенти вона ще не пробувала. А оскільки все-таки вона донька Собчака і людина, яка належить до путінської еліти із самого народження, вона, мабуть, вирішила проконсультуватися там нагорі в Кремлі, ну ось, мовляв, як буде Путін сприймати такий хід? Абсолютно зрозумілий хід. Навіть більше, зрозуміло, що якби вона цього не зробила..., це було б просто небезпечно", – наголосила Латиніна.

Вона додала, що інформацію про переговори Кремль злив у пресу, щоб дискредитувати Собчак і не дати їй набрати багато голосів.

"Одночасно цей допуск Собчак на вибори мав їх легітимізувати: "Ну, як же ви говорите, що у нас немає кандидата від опозиції? Є. У нас є Ксенія Собчак. А що, ось, Навальний? А у Навального не знято судимості. Ми б і хотіли дозволити, але, ви знаєте, закон не дає змоги"... Відповідно, участь Ксенії Собчак у виборах та неучасть у них Олексія Навального – це фарс", – упевнена публіцист.

Латиніна зауважила, що Навальний веде передвиборчу кампанію і має організаційну структуру в регіонах, а Собчак такого ресурсу не має.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...