"Сьогодні Придністров'я, Молдова, ... Донбас, Росія, Білорусь там перебувають!": Російський депутат відверто "брякнув" про Хресну ходу Московського патріархату у Києві (відео)

Заступник голови комітету нелегітимної Державної Думи з оборони Юрій Швиткін випадково проговорився про те, що на Хресній ході в Києві була присутня привезена масовка з Росії і "ДНР".

Юрій Швиткін

Необачний вислів він допустив, обурюючись через посилення заходів безпеки в Києві в зв'язку з масовим релігійним заходом УПЦ МП 27 липня, присвяченим 1030-річчю хрещення Київської Русі. Обмовка члена путінської партії "Єдина Росія" прозвучала в ефірі пропагандистської програми "60 хвилин" на телеканалі "Росія 1", передають Патріоти України.

"Дії влади (України. - ред.) у цій ситуації повинні бути спрямовані на забезпечення права вірян на віросповідання! Сьогодні Придністров'я, Молдова, українці, Донбас, Росія, Білорусь там знаходяться! Замість того, щоб об'єднати, гуртувати ці народи, іде просто руйнування!" - обурено заявив Швиткін.

Крім того, він лицемірно зазначив, що засідання 27 липня Держдума країни-агресора нібито розпочала з привітання "братнього" народу з Днем Хрещення Київської Русі, і натякнув, що Україна повинна бути окупантам за це вдячна.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...