Солістка гурту КАZKA прокоментувала невдалий виступ у нацвідборі до "Євробачення" (відео)

Олександра Зарицька наразі займається сольфеджіо.

КАZKA

Популярний гурт КАZKA, який цьогоріч посів третє місце у нацвідборі на "Євробачення-2019", прокоментував свою невдачу в ефірі "Світського життя", передають Патріоти України.

Після не досить вдалого виступу у нацвідборі на артистів звалився шквал критики за недосконалий спів, а Джамала навіть запропонувала уроки вокалу. "Так, Джамала запропонувала заняття вокалом і ми роздивляємося наші графіки. Оскільки у нас зараз європейський тур, то трошки важко. Немає часу взагалі, але я почала займатися сольфеджіо. Тепер я більше буду вивчати теорію. Ми будемо більше займатися саме інтонуванням, саме технікою співу", - зазначила солістка гурту Олександра Зарицька.
Також вокалістка зауважила, що критика про те що вона співала повз ноти не зовсім правильна. Причина, за її словами, у хвилюванні. "Я б не сказала, що там було повз, більше було проблем саме з хвилюванням, тому голос здавався невпевненим і від хвилювання він коливався в інтонуванні. Але це все досвід і я думаю, що наступного року, я точно не буду казати, але ми хотіли ще б раз спробувати. Це не 100%, але ми б хотіли представляти Україну. І я зроблю все для того, щоб звучати ідеально", - заявила співачка.

Також музиканти прокоментували чутки щодо того, що вирішено було, що КАZKA поїде на "Євробачення", що Юрій Нікітін продюсер, скрізь де міг вирішив, навіть європейське турне, в якому вони зараз перебувають наче промо перед конкурсом. Однак щось пішло не так. "Ми не були впевнені, але ми цього дуже хотіли. Ми засмучені, що не їдемо, але нічого страшного, це не кінець життя", - зазначила співачка.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...