"Соси сисю у москалей": Відомий український письменник різко відповів Данилку, який підтримав українських артистів у РФ

Відомий письменник Сашко Лірник вважає, що український артист Андрій Данилко, який виступив проти цькування музикантів-гастролерів у РФ, повинен переїхати в Москву, раз йому так хочеться заробляти багато грошей.

Сашко Лірник"Андрій Данилко заявив, що виступає проти цькування українських артистів, які гастролюють у Росії. У приклад навів концерт Ані Лорак, де вихопили квіти з рук мами співачки. Я зараз заплачу над супротивною долею Кароліни і Данилка. Ці, вибачте, - пристосуванці. І рибку з'їсти, і на щось сісти. там хочуть заробляти. У нас війна. Нехай він йде в окопи, там хлопцям розповість", - йдеться в блозі письменника, передають Патріоти України.

Він нагадав, що в Україні триває війна, якої "не існує" для артистів-гастролерів. "У нас війна, хлопці гинуть. Для них війни не існує. Їм, знаєте, як перша професія повія, а друга - продажний актор. Гроші не пахнуть. Нехай, йому хочеться в Москву, там грошей багато. Давай, вали туди, брате, хто тобі заважає! Співав "Лаша тумбай"... "Ой-ой-ой, мене не пускають". А зараз пускають, давай плюнемо на все", - жорстко звернувся письменник до Данилка.

Також Лірник зазначив, що артист повинен "обрати, кому служити". "Вибирай, кому служити, Богу чи мамоні. Подобаються московські грошики - смокчи цицю у москалів", - підсумував він.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...