Сотні жителів Конотопа зустріли тіло загиблого в зоні АТО 19-річного Андрія Кривича (відео)

Багато жителів міста на власних авто виїхали за місто, щоб зустріти машину з вантажем 200.

Сформувавши численну колону, водії віддали останню шану герою протяжним сигналом автомобіля, передають Патріоти України.


Далі колона пройшла до дому, де проживав боєць.

Також в мережі люди діляться спогадами про загиблого "Дилли". З початком російської агресії Андрій став активно допомагати українським військовим, він хотів бути корисним і служити своїй Батьківщині. Але цього йому було недостатньо. Юнак прагнув потрапити на фронт, заради чого пройшов не один семінар і курс підготовки.

Андрій Кривич

Ставши бійцем-добровольцем тактичної групи "Сапсан" ДУК ПС. Андрій займався аеророзвідкою, і не залишав і волонтерську діяльність. Це була його друга ротація на передовій, і він в черговий раз привіз також і волонтерську допомогу для бійців. Ворожа куля обірвала життя юнака, коли він здійснював запуск безпілотника.

Побратими згадують Андрія як сміливого і мужнього воїна, готового боротися за Україну до останнього. Хлопець був завзятим, неймовірно впертим і впевненим у собі. Завжди намагався довести, що він кращий. І таки доводив. Любив жартувати. Щирий, життєрадісний, усміхнений - таким Андрій залишиться в серцях усіх, хто його знав.Знайомі написали зворушливий вірш в ппамять про "Дилли", читаючи який не можна стримувати сліз.

У сім'ї Андрія залишилися маленькі братик і сестричка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

14 вересня - Воздвиження Хреста Господнього: Що категорично не можна робити в цей святковий день

субота, 14 вересень 2024, 0:10

14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...

Різдво Пресвятої Богородиці: Ця сильна молитва, прочитана з чистою душею, допоможе здійснити найзаповітніші бажання

неділя, 8 вересень 2024, 5:00

Різдво Пресвятої Богородиці віруючі за новим стилем відзначають 8 вересня. І цей день вважається дуже сильним енергетично, а молитви мають особливу потужність. За однією з традицій жінки, у яких немає дітей, накривають святковий стіл і запрошують бідни...