Соцмережі підірвали передвиборні плакати Цоя в РФ (фото)

В обласну думу Южно-Сахалінська в Росії балотується однофамілець виконавця Віктора Цоя Юрій. У своїй агітації чоловік використовує рядки з пісень відомого однофамільця.

Фото агітаційних плакатів Цоя опубліковані на сайті 66.ru, передають Патріоти України. Незвичайні плакати активно обговорюються користувачами мережі.

"День виборів 3", "Я саджу алюмінієві огірки на брезенті. Цой за сільське господарство!", "Він на 86% - Юрій Хой", "Майстер піару", "Де дно?", "Я б проголосувала", "Кста, у нас немає випадково кандидатів у депутати з прізвищем Шнуров? Ось у кого агітація б палила і пепелила", - пишуть вони в коментарях.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...