Спалили рідного внука в печі: Шокуючі подробиці моторошної трагедії в РФ (відео)

Вбивці досі не можуть нормально пояснити, що сталося в той нещасливий день, оскільки вони обидва ще знаходяться в стані сильного алкогольного сп'яніння.

Обвуглене тіло свого 11-місячного сина виявила мати, коли повернулася додому з сусіднього села. Її власні батьки, які стали вбивцями, спокійно спали. Всі подробиці трагедії розповіли в сюжеті на росТБ, передають Патріоти України.

У сюжеті наголошується, що мати вбитого прекрасно знала, що її батьки досить часто зловживають алкогольними напоями. Але, незважаючи на цей факт, вона все одно «підкинула» їм на виховання свого 11-місячного сина Максима.

«Пошел в лес, нашел бутылку водки, выпил и крыша у него поехала, ну, «белку» словил. А потом пришел и живого ребенка в печку запихал», - розповідає сусід родини, в якій сталася трагедія.

«Я не могу поверить, я в шоке. Хорошо возились, кормили, к нам в гости приходили, дети водились с ним. Как так получилось?», - каже Наталя, родичка вбивць.

У свою чергу ще одна сусідка каже: «Так-то они нормальные были, четверых вырастили. Все взрослые дети. Выпивать выпивали, конечно. Без понятия, что там случилось».

Примітно, що самі вбивці досі не можуть нормально пояснити, що сталося в той нещасливий день, оскільки вони обидва ще знаходяться в стані сильного алкогольного сп'яніння. Якщо їх провина буде доведена, бабуся і дідусь сядуть до в'язниці. Їм загрожує довічне ув'язнення.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...