''Спалили всю контору'', або Грандіозний провал клану Путіна в Парижі", - Тимчук

План президента Росії Володимира Путіна по розхитуванню ситуації в Парижі "спалили" пов'язані з ГРУ люди з французькими паспортами, які розгорнули прапори "ДНР" під час протестів.

Париж

Таку думку висловив координатор групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук на своїй сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

Він додав, що провал контори Путіна у Франції затьмарив вступ на посаду нового керівника Головного управління Генштабу ЗС РФ віце-адмірала Ігоря Костюкова.

"Так вже вийшло, що Костюков з першого ж кроку на своїй новій-старій посаді (до цього, після смерті колишнього керівника ГРУ Коробова, будучи першим заступником, виконував його обов'язки) потрапив на "тропу невезіння" свого покійного шефа, якого в останні роки життя супроводжували тільки гучні провали від Чорногорії і втручання у вибори в США, до Солсбері. Що, як відомо, призвело до нових санкцій та інших неприємних наслідків для Москви", — пише Тимчук.

За його словами, для Коробова ніщо не віщувало біди — ГРУ вдалося осідлати Французькі протести — тролів переорієнтували з американського і британських напрямків на Францію, щоб "мочили" Макрона, міняли сенс протесту з економічного на політичний і формували потрібне громадську думку, заслали співробітників і агентуру.

"Ну і, звичайно, також підтягнули всілякий радикально налаштований непотріб, що стоїть на постачанні російської військової розвідки, для радикалізації протестних настроїв і провокування протистояння. Загалом, ситуація розвивалася в потрібному напрямку і ось-ось повинна була остаточно вибухнути, а в Кремлі були задоволені розвитком подій і вже бачили на горизонті епічну сцену повалення Макрона", — пише Тимчук.

Однак потім трапився провал через прапори "ДНР". Експерт зазначив, що раніше багато політиків і чиновники на Заході навіть без даних своєї контррозвідки здогадувалися про роль Москви в участі і радикалізації подібних протестів. Але "паризький провал" став саме тим спусковим гачком, який дав старт кампанії з розкриття діяльності Кремля по дестабілізації Франції.

"Не дивлячись на те, що Кремль і вся його пропагандистська рать намагається зараз безглуздо виправдовуватися і відмазатися, можна бути впевненим, що французькі спецслужби, які почали розслідування, доведуть факт втручання Москви і її спецслужб у внутрішні справи Франції. Як це було раніше в Чорногорії , США, Британії..." — підсумував Тимчук.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...