"Спалився": Колега відомого українського музиканта розкрила його президентські амбіції

Відомий співак і музикант, лідер рок-групи "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук є гарною кандидатурою на пост голови України, і він "спалився", коли заявив, що не має наміру балотуватися в президенти.
Святослав Вакарчук

Таку заяву зробила популярна українська співачка і переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко, передають Патріоти України з посиланням на "Гордон".

"У нього (Вакарчука - ред.) цей шлях попереду, якщо він дійсно піде в політику і дійсно буде претендувати на президентство. Тому що теорія, університети та навчання - це крутий базис, однозначно з цього потрібно починати", - заявила Лижичко.

"Державна освіта повинна базуватися на знаннях, і не на радянській, а на сучасній світовій школі. Якщо він цей базис закладає, йому однозначно респект", - наголосила вона.

Лижичко також згадала слова Вакарчука про те, що він не збирається йти у президенти. На думку співачки, тим самим музикант "спалився".

"Слава - хороша кандидатура. З огляду на те, що ми всі знаємо його як справжнього українця, - справжніше не буває. Чи вистачить Славі характеру змінити те, що ми зараз маємо? З огляду на його надмірну інтелігентність і делікатність... Він хороший тоді, коли вже все сталося, група зачистки вже все зробила, все покарані сидять в тюрмах, і виходить Слава на білому коні і каже: "А тепер йдемо вже точно в Європу", - розповіла співачка.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...