"Спалився": У Польщі заарештували російського шпигуна

Співробітники польського Агентства внутрішньої безпеки затримали підозрюваного в шпигунстві на користь Росії.

Називається ім'я затриманого - Марек В. Він підтримував контакти з російською агентурою, яка працює під дипломатичним прикриттям у посольстві у Варшаві, - повідомляють польські ЗМІ, передають Патріоти України. Також повідомляється, що підозрюваний цікавився діяльністю Міністерства енергетики.

Затримання, за даними ЗМІ, відбулося 23 березня. Підозрюваного заарештували на три місяці.

Інформацію про затримання підтвердив прес-секретар міністра-координатора спецслужб Польщі Станіслав Жарин. Відзначається, що дії агентства безпеки узгоджувалися зі спецслужбами інших країн Європейського Союзу.

Крім того, посол Росії в Польщі Сергій Андрєєв викликаний в МЗС Польщі. Пов'язано це із затриманням шпигуна або з можливою висилкою російських дипломатів у зв'язку з замахом на колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля, поки не відомо.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...