"Спека не спека, а тренуватися треба": Українські артилеристи завжди готові до бою (фото)

Як бійці Збройних сил України вдосконалюють свою майстерність.

Про тренування артителистів ЗСУ розповідає прес-центр штабу АТО, передають Патріоти України.

"– Спека не спека, а тренуватися треба. Бойового досвіду не можна втрачати! – переконаний військовослужбовець одного з дивізіонів САУ Геннадій.

А досвід у військовиків цього підрозділу чималий. Сформований 2014 року, дивізіон уже тричі виконував бойове завдання в зоні проведення АТО. За якихось сім хвилин підрозділ виходив на позиції, розгортався і починав працювати по ворогу!

– Були в Мар’янці, Станиці Луганській, Щасті, Волновасі. Тобто на справді передових позиціях, – розповів заступник командира дивізіону Микола. – Зараз, згідно з Мінськими домовленостями, перебуваємо а зоні відведення на Приморському напрямку, проте продовжуємо покращувати бойові навики, постійно тренуємося. Беремо участь у змаганнях, посідали призові місця. А за підсумками бойової підготовки за перше півріччя 2017 року підрозділ посів перше місце.

Днями, незважаючи на майже 40-градусну спеку, артилеристи вчергове займалися практичними зайняттями зі спеціальної підготовки, відпрацьовували імітаційні цілі. Результат був як завжди – на "відмінно"."

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...