Спецоперація "Мігрант": Аваков оголосив полювання на нелегалів по всій Україні

Мета заходу - знизити криміногенну обстановку в державі. Адже питому частку привносять саме нелегальні мігранти з країн Азії та Африки.

В Україні 10 лютого розпочалася оперативно-профілактична операція "Мігрант". Наказ про проведення операції підписав міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, - про це розповів перший заступник глави Нацполіціі В'ячеслав Аброськін в ході робочої наради з оперативними підрозділами, повідомляє департамент комунікації Національної поліції України, передають Патріоти України.

Операція буде загальним відпрацюванням Національної поліції, Державної прикордонної служби та Державної міграційної служби. В'ячеслав Аброськін зазначив, що метою загальнодержавних профілактичних заходів є виявлення іноземців, які своїми діями впливають на криміногенну ситуацію в країні.

За його словами, оцінка результатів роботи кожного регіону буде проводитися виключно за результатами видворення або припинення злочинів особами, які прибувають в Україну з метою організації протиправної діяльності. Тому зловмисники повинні бути видворені з країни, навіть якщо вони не беруть безпосередньої участі в реалізації самого злочину.

"Це лідери злочинних груп, "злодії в законі". Така категорія громадян має бути під нашим пильним контролем. Необхідно відслідковувати їх діяльність з моменту прибуття на територію країни. Оперативні підрозділи повинні мати інформацію ще на етапі підготовки до вчинення злочину і оперативно затримувати зловмисників" , - підкреслив В'ячеслав Аброськін.

Він зазначив, що такі заходи сприятимуть зменшенню негативного впливу етнічної злочинності на криміногенну ситуацію в регіоні і державі в цілому.
Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...