"Спілкується за допомогою жестів і ... плаче": Близькі розповіли про стан легендарного автогонщика

Дружині гонщика довелося продати особистий літак Міхаеля, а також віллу чемпіона у Мерібелі за 30 мільйонів євро, щоб оплачувати послуги з відновлення його здоров’я.

Міхаель Шумахер

Родичі семиразового чемпіона «Формули-1» Міхаеля Шумахера всіляко захищають його від уваги преси. Однак напередодні Гран-прі “Формули-1” в Бельгії вони вирішили розповісти, як почуває себе чемпіон, передають Патріоти України з посиланням на закордонні ЗМІ.

Міхаель Шумахер продовжує курс реабілітації. У грудні 2013 року він отримав серйозну черепно-мозкову травму, катаючись на гірських лижах. До червня 2014-го перебував у штучній комі.

Шумахер регулярно тренується в басейні, але все ще не може ходити. Як розповідають родичі, Міхаель дуже страждає, він не може говорити і відчуває проблеми з пам’яттю. “Не може ходити або знаходитися на самоті”, – повідомили вони французьким ЗМІ.

Близькі Шумахера кажуть, що він спілкується за допомогою жестів. Іноді, щоб стимулювати пам’ять, йому включають звук працюючого двигуна. “Коли ми садимо його в інвалідне крісло перед чудовою панорамою гір з видом на озеро, буває так, що плаче”, – розповіли вони журналістам.

Всюдисущі папараці не раз намагалися проникнути в житло, де знаходиться семиразовий чемпіон світу, але безрезультатно. Інформація про справжній стан легендарного гонщика ретельно приховуєть від ЗМІ. Шумахера перевезли в колишній будинок президента іспанського “Реала” Флорентіно Переса на Мальорці.

Дружині гонщика довелося продати особистий літак Міхаеля, а також віллу чемпіона у Мерібелі за 30 мільйонів євро, щоб оплачувати послуги з відновлення його здоров’я. За процесом реабілітації стежать 15 медиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...