Спливла правда про таємний візит голівудської зірки в Україну

Стала відома правда про те, як актриса українського походження Міла Куніс відвідала своє рідне місто Чернівці інкогніто разом зі своїм чоловіком.

Міла Куніс

Як пізніше розповіла сама Куніс, вона спілкувалася всюди на хорошій російській мові, та й її чоловік Катчер теж її трохи знає, передають Патріоти України.

Також вона розповів про прогулянки по місту і про те, що хотіла відвідати свій колишній будинок. Однак, за словами Куніс, відвідати будинок вона так і не змогла, оскільки на дзвінок їй не відкрили двері. В одному з інтерв’ю Міла заявила, що її принизили, сказавши “Ні!”. Тоді сусід, який пам’ятав її ще маленькою, виніс стілець, щоб вона оглянула через паркан свій рідний двір. Пара незабаром покинула Чернівців.

Пізніше стало відомо, що акторка “прикрасила” історію. Так, насправді, історія біля її колишнього будинку сталася не з самою актрисою, а з її батьками. Вони напередодні також хотіли увійти в будинок. Однак їх не пустили, оскільки працівниці будинку вони здалися підозрілими.

Виявляється, ще раніше, пояснюючи причини від’їзду з Чернівців, вона заявляла таке: «Коли я вчилася в школі, можна було побачити антисемітські знаки. Одна з моїх подруг розповіла, що на спинці її стільця була свастика … Це країна, яка відкрито тебе не бажає“.

Інші ж мешканці Чернівців розповідають, що в молодших класах школи також дурачились, малюючи свастику. Але це були не більше, ніж дитячі забави.

Городяни припускають, що Міла Куніс просто вигадала цю історію про нібито антисемітизм, щоб викликати в очах американців співчуття до своєї персони і для більш правдоподібного пояснення причин від’їзду своєї сім’ї. Але, на жаль, так само народжуються міфи про антисемітизм в Україні.

Опублікував: Олег Устименко
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...