Спливла важлива деталь появи скандального магазину путінського мільйонера в столиці України

Магазином пропутінського бізнесмена Германа Стерлігова, який він зібрався відкрити в центрі Києва, будуть керувати українці.
Герман Стерлігов

Як з'ясували журналісти, за магазин будуть відповідати соратники Стерлігова Володимир та Ірина Дзюби, передають Патріоти України.

Про те, що в центрі столиці на Хрещатику 44а з'явиться магазин хліба Стерлігова повідомляли в соцмережах ще на початку червня. "Ну ось і кияни зможуть скуштувати на Хрещатику натурального бездріжджового хліба з російської печі. Адже саме Київ - мати міст руських, а до сих пір сидів без хліба, задовольняючись хімічним хлібозамінником. Вітаю жителів Хрещатика, їм першим буде доступний справжній хліб", - повідомляв Герман Стерлігов, який пропагує об'єднання декількох держав в "Київську Русь". До речі, в Росії в подібних магазинах Стерлігов пропонує ще й різки для дітей.

Господар столичного магазину - близький соратник Стерлігова Володимир Дзюба, а також його дружина Ірина. Про них відомо, що вони екологи. Володимир та Ірина Дзюби вже кілька років створюють селянські поселення на кордоні Росії з Чернігівською областю і в Ясній Поляні.

Володимир та Ірина Дзюби

Хоча самі живуть в Києві і Сумській області. Подружжя також, як і Стерлігов, пропагують "Київську Русь".

У магазині Дзюби збираються продавати не тільки "селянський хліб", але і мед, сир, а також одяг, зшитий у власному модельному домі.

До речі, сам Стерлігов буває в Україні, наприклад, взимку 2014 роки відвідував місто Шостку, і зустрічався із місцевими жителями прямо в приміщенні місцевої райадміністрації. Тут він роздавав свої книги, подарував книги своєї дружини Олени "Чоловіком бита".

Сам Стерлігов відомий своєю підтримкою бойовиків "Л\ДНР", яких він називав ополченцями.

Джерело: Обозреватель
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

Один з найважливіших для християн днів року. Благовіщення Пресвятої Богородиці: Історія і заборони свята

понеділок, 25 березень 2024, 6:15

25 березня за новим стилем (7 квітня - за старим) - Благовіщення Пресвятої Богородиці, яке належить до числа дванадесятих свят, тобто, найбільш значущих у житті Ісуса Христа і Богородиці. За Біблією, саме в цей день Архангел Гавриїл повідомив Діві Марі...

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...