Спливли нові подробиці теракту в Керчі

Владислав Росляков, який влаштував бійню в коледжі в окупованій Керчі (Крим), міг купити зброю на гроші своєї бабусі. Тренувався стріляти він біля покинутого заводу і в спеціальному центрі.

Владислав Росляков

Таїсія Рослякова повідомила, що у неї пропали 20 тисяч рублів, які вона збирала на свої похорони, передають Патріоти України з посиланням на росЗМІ.

Жінка підозрює онука, так як гроші зберігалися поруч з фотоальбомом, а незадовго до скоєння злочину Росляков забрав альбом, пояснивши, що хоче оцифрувати сімейні знімки. "Поруч з фотоальбомом в косметичці у мене зберігалися 20 тисяч. Онук знав про них. Може бути, взяв, коли забирав фотографії в останній раз", - розповіла вона.

Зброя і патрони, які були знайдені в рюкзаку Рослякова після його самогубства, коштують близько 50 тисяч рублів. Точної відповіді на питання, де студент взяв гроші, поки немає. Він жив з матір'ю на її зарплату санітарки в 14 тисяч рублів. У центрі, де Росляков навчався стріляти, повідомили, що він заплатив за навчання менше, пославшись на важке матеріальне становище сім'ї.

Мати Рослякова Галина також повідомила, що у її колишнього чоловіка був мотоцикл, на якому їздив син, але вона не знає, проданий мотоцикл або ще стоїть в гаражі, так як гараж зараз обшукують.

Співробітники правоохоронних органів обстежують територію навколо покинутого заводу, де Влад Росляков, імовірно, тренувався підривати.

Також повідомляється, що Росляков, швидше за все, тестував саморобні бомби поруч зі своїм будинком - на території покинутого заводу. Зараз це місце оточене, там працюють поліцейські.

Судячи з усього, саме на цьому полі Росляков перед бійнею в коледжі спалив релігійну літературу, свій комп'ютер і телефон.

Місцеві жителі розповіли, що чули гуркіт в цьому місці, однак вважали, що хтось підриває петарди. "Тут кішки, собаки, бомжі ходять. І весь час щось гуркоче", - розповіли вони.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Інші публікації автора

День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети 17 вересня

неділя, 17 вересень 2023, 8:18

За новоюліанським календарем християни східного обряду України вперше святкують день ангела жінки на ім'я Віра, Любов, Надія і Софія. Ще минулого року цей день припадав на 30 вересня. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в ц...

Хіти тижня. День Віри, Надії, Любові та Софії: Народні прикмети

субота, 16 вересень 2023, 6:41

17 вересня за новоюліанським календарем (до 1923 року - 30 вересня) українці святкують день ангела Віри, Любові, Надії і Софії. Також в честь цього дня іменинницям обов'язково потрібно сходити в церкву, і попросити у ікони трьох великомучениць здоров'я...